Loading

Turul nostru in jurul lumii in cateva cuvinte – Our Exotic Dream

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Turul nostru in jurul lumii in cateva cuvinte – Our Exotic Dream

#ourexoticdream #flipacoin #aroundtheworld

S-a intamplat fara sa planific si fara sa ma astept, visul pe care l-am avut inca de cand eram un copil in varsta de 12 ani, pasionat de calatorii si de complexitatea acestei planete.

Iar acum doua luni de zile, chiar imediat dupa ce am implinit varsta de 27 de ani, cumva, lucrurile s-au legat iar acest vis s-a indeplinit!

map around the wprld

Neplanificat, spontan, demn de filmele de la Holywood, acesta sunt cateva insusiri pe care le pot aloca acestui trip. 

Cum a inceput? Pe scurt, am intalnit pe cineva care a avut acelasi vis si am decis sa traim aceasta experienta “crazy” impreuna. Intreaga poveste AICI. Am dat cu banul, la propriu si la figurat si am inceput aceasta aventura in jurul lumii.

Cum s-a desfasurat? Cam asa:

1. Romania. Locul ce inseamna acasa pentru amandoi, punctul de intalnire dar si punctul de plecare in aceasta aventura in jurul lumii. Eu am plecat prima, iar dupa ceva timp, el m-a urmat.

our exotic dream

 

2. Bali, a doua mea casa, destinatia pe care o cunosc atat de bine si in care ma simt atat de natural. Bali-ul de aceasta data a fost spatiul perfect in care ne-am reintalnit dupa aproximativ o luna de la prima noastra intalnire din Romania. A fost spatiul perfect in care eu i-am aratat partea spirituala si exotica din viata mea.

_MG_6691

 

  3. Singapore, punctul de legatura cu intreaga lume, orasul – stat ce intotdeauna m-a fascinat si m-a facut sa inteleg cat de departe a putut ajunge viziunea si evolutia umana.

_MG_7423

 

  4. Fiji, destinatia exotica atat de indepartata, un punct in oceanul Pacific in care am inteles cu adevarat ce inseamna frumusetea,  cultura autentica si impresionanta abundenta a naturii. Mai multe despre Fiji aici.

_MG_7953-2

 

  5. Hawaii, locul in care ne-am dorit sa ajungem atat de mult, un loc ce ne-a impresionat cu vegetatia sa luxurianta, dar care in acelasi timp ne-a dezamagit prin lipsa autenticitatii si a experientei culturale.

_MG_0723

 

 6. Los Angeles, din nou in contact cu civilizatia, o civilizatie pe care eu o vazusem doar in filme, plaja, magazine, restaurante, staruri, aspiranti la faima, cersetori, stele pe Bulevardul Holywood si multi tineri cu vise marete.

_MG_1135

 

 7. San Francisco, un haos friguros, diversitate si complexitate duse la superlativ. In acelasi timp am simtit lupta pe care majoritatea oamenilor trebuie sa o duca pentru a trai intr-un asemenea oras.

_MG_1900

 

 8. New York, New York – Big City Life. Visam sa ajung in orasul in care toate visele se indeplinesc, orasul in care milioane de oameni se agita zilnic pentru a realiza ceva maret. Ei bine, exact asta am si experimentat, maretie, agitatie si complexitate.

_MG_2589

 

9. Ibiza, dupa doua luni, am revenit pe meleaguri europene, ce am simtit aici? Distractie, relaxare si acel aer european al oamenilor de care imi era foarte dor, ma simteam deja acasa.

_MG_3172

Si asa My Exotic Dream s-a transformat in Our Exotic Dream, o pasiune pe care o impartim, o experienta pe care o vom purta cu noi toata viata si pe care cu siguranta o vom mai repeta.

Ce am invatat? Ca uneori viata isi asterne in fata evenimente mai frumoase decat ti-ai putea imagina tu, iar uneori planul Universului este mult mai bun decat cel al mintii noastre.

Deci uneori poate trebuie doar sa dam cu banul si sa ne lasam ghidati de acea forta necunoscuta, cine stie unde putem ajunge . . .

_MG_9438 copy

#ourexoticdream  #flipacoin #traveltheworld

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

1 Comment

  • Tullia

    What is the continuation of this story?

    July 14, 2017 at 6:06 am

LEAVE A COMMENT

English