Loading

Top 6 Destinatii pentru o Calatorie Culturala si Spirituala

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Top 6 Destinatii pentru o Calatorie Culturala si Spirituala

Top 5 destinații pentru o călătorie culturală și spirituală

Călătorind îmi place să descopăr destinații și culturi noi, să învăț din fiecare loc în care ajung. Spre deosebire de celelelalte destinații și tipuri de călătorii, în locurile cu o cultură bogată și  o încărcătură spirituală puternică, sunt mai aproape de cine sunt eu cu adevărat, iar mintea mea este mai liberă și mai deschisă pentru a absorbi tot ceea ce vede.

O călătorie spirituală este în primul rând o oportunitate de redescoperire a armoniei și echilibrului personal. Fie că alegeți o destinație mai apropiată precum Israel sau destinații exotice precum India, Sri Lanka, Cambodgia, Bali, Tibet sau America de Sud, fiecare loc vă va ajuta să renunțați la temeri și limitări și să vă încărcați de energia și atmosfera pe care o transmite.

Călătorind într-un loc nou înveți nu numai despre o cultură nouă, ci si despre tine. Experiențele profunde trăite în fiecare loc produc schimbări subtile care ne transformă și ne îmbogățesc spiritual și cultural. Noi suntem deja tot ceea ce vrem să ”obținem” printr-un parcurs de autocunoaștere, însă trebuie doar să dăm la o parte negativitatea, uitarea și toate fricile acumulate. Călătorind într-un loc cu o cultura fascinantă și o puternică încărcătură spirituală descoperim cine suntem noi cu adevărat.


Nepal, Tibet

Orice călătorie presupune un drum ințiatic și introspectiv, iar Nepalul este una dintre acele destinații care îți testează limite fizice și psihice. Fie că sunteți pasionați de munte și plănuiți o expediție în Himalaya, fie că sunteți pasionați de cultura tibetană, Nepalul și Tibetul au foarte multe de oferit sunt experiențe care vă vor schimba percepția despre viață.

Eu visez la energia și spiritualatea templelor de pe Valea Katmandu, la Bhaktapur, Patan și Bodhnath și Lhasa.


India

Despre India am scris de multe ori este destinația mea de suflet. Întotdeauna mi-am făcut prieteni în timpul în care am locuit acolo și am avut parte de cele mai autentice experiențe. Eu mi-am început anul cu învățăturile și energia transmisă de Dalai Lama despre care am scris pe larg aici. India este un loc în care haosul, diversitatea, culoarea și cultura vă vor oferi o experiență unică ce vă va schimba modul de a gândi și de a înțelege fiecare lucru care vi se întâmplă. Fie că sunteți interesați de yoga și alegeți un ashram, de cultura budista sau de zeitățile hinduse, India prin diversitatea ei oferă pentru fiecare echilibru, spirit și șansa unei resetări a conceptelor despre viață.

Recomandările mele sunt Rishikesh, capitala mondială a practicii Yoga; Haridwar, unul dintre cele șapte tărâmuri sfinte în religia hindusă; Delhi și Agra, Taj Mahal este de neratat.


Peru

Peru este una dintre destinațiile la care eu visez și care cu siguranță se regăsește și pe lista voastră. Exotic, spiritual și cu o istorie fascinantă, cu siguranță un spațiu mistic care vă va captiva. Peru este o fuziune între cultura incașă și cea spaniolă. Temple impresionante, peisaje extraordinare și o cultură străveche este un loc sacru impresionant. Îl recomand tuturor celor care sunt fascinați de cultura incașă, ritualuri șamanice și celor care își doresc o schimbare interioară.

Puteți merge să vizitați Lima, Machu Picchu, Cusco, munții Anzi sau Amazonul, Arequipa.


Bali

Oh, Bali, insula Zeilor, una dintre cele mai fascinante destinatii. Bali este o traire, o emotie, o stare. Este un loc diferit de tot ceea ce am experimentat in Asia sau in restul lumii. Este un rezervor de energie, o comoara culturala, artistica si spirituala. Am locuit in Bali iar acum este destinatia mea pentru Calatoriile pentru Suflet de cel putin doua ori pe an. Deoarece este locul ideal in care sa poti avea o experienta exotica, spirituala si culturala.

Recomandarile mele sunt: Ubud, Templul Tirta Empul, Templus Sebatu, Orezaria Tegalalang, Cascata Tegenungan. Daca planuiti sa vizitati Bali-ul, acest articol va va fi de folos. Daca doriti sa mergeti cu mine intr-o experienta pentru minte, trup si suflet, atunci puteti citi toate detaliile aici.


Mexic

Mexic va fi întotdeauna printre recomandările mele este un loc cu o încărcătură energetică și spirituală de care eu sunt fascinată.  Pentru mine Mexicul a fost o dragoste la prima vedere și cu siguranță îmi doresc să mă reîntorc. Vă recomand să mergeți pe urmele glorioasei civilizații Maya și să vizitați piramidele mayașe. Este o experiență culturală cu totul deosebita despre care am scris aici. Vibrația și energia acestui loc sub cerul înstelat este o experiență care trebuie trăită o dată în viață. Preferatul meu este sit-ul arheologic de la Tulum, un colț de rai care adăpostește cea mai frumoasă plajă cu nisip alb.

Recomandările mele sunt Peinsula Yukatan, Tulum, și Oaxaca.

Va recomand aceasta Calatorie Spirituala in Mexic.


Cambodgia

Este o destinație superbă cu un număr impresionant  de 2000 de temple și o populație majoritar budistă. Cambodgia înseamnă sate plutitoare, temple, oameni, culori, tradiții, istorie antică și un trecut zbuciumat – adică un loc fascinant și autentic în care trebuie să mergeți. Încărcătura spirituală și religioasă din Angkor Wat, zona de temple din Siem Reap fac din acest loc una dintre destinațiile în care îmi doresc să ajung.


Sunt nenumărate locurile cu încărcătură spirituală puternică și o cultură impresionantă pe care le puteti expeimenta in aceasta viata. Oricare ar fi alegerea voastră, vizitarea orașelor, templelor, autenticitatea și specificul locului vă vor îmbogății spiritual și emoțional sufletul. Nu uitați să viasați, să vă lasați inspirați si sa traiti o viata magica!

My Exotic Dream – Inspiratie pentru o viata magica!

Cei care vor să descopere magia și cultura Indiei sau a Insulei Bali alături de mine, mă pot însoți într-o nouă experiență spirituală in aceste tinuturi fascinante.

 – slider banner retreat

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English