Loading

Primele zile in Bahamas

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Primele zile in Bahamas

#FOLLOWYOURDREAMS

Nu stiu daca aveti cum sa intelegeti, dar acesta a fost unul dintre cele mai grele articole pe care a trebuit sa le scriu.

Chiar daca am multe de povestit, sunt intr-un loc nou superb, energia de aici si starea mea de spirit nu m-au ajutat prea mult in acest proces.

Voi incepe cu ceva mai usor, de suprafata, pentru ca din punct de vedere emotional este totul brambura.

Primele zile in Bahamas

Am ajuns acum 3 zile. Mai stiti ultimul meu articol, in care spuneam eu ca bagajele pe care le caram dupa noi sun bagaje si la propriu si la figurat? Si mai spuneam eu, ca cele doua zile in Mexic in care nu am avut valiza mi s-au parut relaxante? Ei bine, pentru ca exista ceva acolo sus, valiza mea este momentan pierduta. . . Si nu mi se mai pare ok, nu am aproape nimic din ceea ce imi treubie, dar nah, trebuia sa imi ies din zona de confort nu?

Dupa ce am aterizat in Nassau, am facut o scurta tura de shopping in care am incercat sa ne achizitionam cele necesare. Dar strada principala, era ca si dupa bombardament. Aceasta a fost o dezamagire, totul pare parasit, foarte putini turisti, multe magazine goale. In plus, magazinele se inchid la ora 5-6. Am inteles ca, daca nu sunt vase de croaziera in port, totul este cam mort.

nassau

Am fost asteptati de barca ashram-ului, care doar ne-a traversat fasia de ocean dintre Nassau si Paradise Island, drum ce dureaza aproximativ 3-4 minute. Cum am pasit pe pontonul ashramului, am pututut simti un val de energie puterinica si linistita in acelasi timp.

Va voi face o prezentare a locatiei intr-un articol special.

Din momentul in care am ajuns, parca au trecut 8 zile, nu 3. Dar totusi nu am avut timp sa scriu, nu am fost la nici o clasa de yoga, dar nu din cauza ca as fi fost prea ocupata cu cine stie ce activitati. Am fost foarte ocupata emotional:)

bahamas yoga

Lucrurile stau cam asa: Locatia este probabil la fel ca si paradisul pe care majoritatea ni-l imaginam. O gradina superba, plina de palmieri si plante exotice, in care oameni frumosi din toate colturile lumii au venit sa acorde atentie propriei lor persoane. Dupa ce traversezi aceasta gradina, dai de cea mai frumoasa priveliste, o plaja alba, lunga si lata, pustie, cu oceanul de un turcoaz cu care nici acum nu m-am obisnuit. In ciuda acestei ambiante perfecte, ca sa ii spunem asa, inauntrul fiecaruia a inceput o schimbare, o mica ravasire careia trebuie sa ii acordam atentie si sa o transformam in armonie.

yoga

In prima zi, Andrei, unul dintre prietenii cu care am venit, a vrut sa plece, a doua zi, Lory, sotia sa. A treia zi , eu am fost putin down. Dar nu ma gandesc sa plec, deoarece stiu ca voi regreta enorm, nu voi lasa fricile sa imi ia aceasta oportunitate, este doar un proces prin care toti trecem.

IMG_4760

Maine vom incepe training-ul de Yoga Teacher, vom avea program de la ora 6 dimineata pana la 10 noaptea, timp in care avem ore de meditatie, chanting, practica yoga, ore de predare, ore de sanskrita, ore de karma yoga ( voluntariat), etc.

Am facut un efort mare sa ajung aici, mi-am dorit asta din tot sufletul, deci trebuie sa continui sa am incredere in ceea ce spune sufletul, nu mintea, care este total iesita din zona ei de confort.

mn

Probabil, o data cu linistirea mea emotionala, vor incepe si articolele sa curga mai des si mai frumos:)

Va pup, sper sa ma sustineti si sa ma urmariti pe acest drum

Postez poze zilnic pe Instagram si Facebook

 

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

1 Comment

 • Ms. Dzulietta Vilenski

  Dear Maria,

  Our company created unique travel program that we call Crystal Skull Spiritual Journey for Healing.
  We are interesting to find a businesses with similar line of interest to work together to promote our program.
  The idea of this program to make a spiritual connection between people, ancient crystal skulls, wild dolphins, ocean, 4 elements for enlightenment and healing.

  We are offering 10% commission for you from each sold travel package if you will be willing to advertise this product on your web site or other sources.

  More information about our program on our web pages:
  http://belize.homestead.com/crystalskull-dolphins.html
  http://belize.homestead.com/rain-forest-PR.html
  http://belize.homestead.com/dolphin.html

  We will be glad to have a conversation with you on skype, phone or emails to discuss details.

  Looking forward to hear from you soon.

  Best wishes,

  Dzulietta Vilenski
  President of “Ponce Tours, Ltd.”
  PO Box 10112
  Ponce, Puerto Rico 00732
  USA
  Tel: +1-787-841-7456
  Skype: destinationbelize
  Email: dvjogi@yahoo.com

  May 10, 2015 at 4:31 pm

LEAVE A COMMENT

English