Loading

Nu Atragi Ceea Ce Gandesti, Atragi Ceea Ce Esti! – Discutie la cosmetica

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Nu Atragi Ceea Ce Gandesti, Atragi Ceea Ce Esti! – Discutie la cosmetica

Daca traiesti in aceste timpuri, nu ai cum sa fii ocolit de “trendurile spirituale” si de toate aceste idei si discutii ocazionale despre energii, gandire pozitiva, sincronicitate si multe altele.

Dintre toate aceste “legi spirituale” despre care este cool sa vorbesti, cea mai renumita este probabil ideea ca “Atragi ceea ce gandesti”. 

Nu ma intelegeti gresit, este extraordinara aceasta deschidere catre noi paradigme de viata, insa aceasta este doar suprafata, doar un strat accesibil pe care tot mai multi oameni il ating, dar nu multi au tragerea de inima sa il aprofundeze. De aceea de multe ori luam lucrurile prea ad literam.

Acum cateva zile, eram in timpul unui tratament cosmetic la Chateau Maison de Beaute si purtam o discutie cu doamna V despre viata, vise, energii si viata de apoi. Stiti voi, un small talk la cosmetica. Pana cand, ajung inevitabil la un punct in care scot pe gura cliseul “Atragem ceea ce gandim”. La care doamna V se opreste, ma priveste in ochi si imi spune pe un ton grav: “Nu atragem ceea ce gandim, atragem ceea ce suntem!”.  Wow! La asta nu ma asteptam. A fost o epifanie pentru mine. Desigur ca in drumul meu de autocunoastere cochetasem cu aceasta idee, insa nimeni nu a enuntat-o atat de simplu, atat de firesc si atat de impactant. Si cat este de adevarat . . .

Nu atragem ceea ce gandim, atragem ceea ce suntem!

Ce inseamna mai exact asta si cum putem folosi aceasta lege a Universului in viata noastra de zi cu zi?

Nu atragem tot ceea ce gandim (din fericire zic eu), atragem ceea ce credem in adancul sufletului despre noi, ceea ce simtim, ceea ce suntem. Stiti tehnica conform careia sa te porti ca si cum esti deja cea mai buna varianta a ta, ca si cum esti deja in relatia ideala, ca si cum esti deja un business man de succes? Am scris in trecut un articol detaliat despre Cele 5 reguli ale Legii Atractiei. 

Comporta-te si simte-te ca si cum toate dorintele ti s-au indeplinit deja!

Nu o sa lungesc prea mult acest articol deparece ideea pe care vreau sa o transmit este simpla insa foarte profunda, de aceea cred ca incercarea mea de a explica acest principiu poate dauna mai mult decat poate ajuta.

Cea mai mare putere de materializare o are starea noastra interioara, postura vibrationala pe care ne clasam. Si nu va lasati pacaliti ca mediul inconjurator conditioneaza ceea ce suntem sau simtim. Daca suntem cu adevarat puternici, luam aceasta responsabilitate asupra noastra si preluam astfel controlul a ceea ce suntem cu adevarat.

Nu putem controla ceea ce fac altii, insa putem controla ceea ce facem si simtim noi!

Sa luam un exemplu. Te gandesti ca iti doresti relatia ideala, partenerul perfect. Oricat de mult ai cere asta, probabil nu vei primi, deoarece te raportezi la ceva exterior ce nu poate fi controlat. Insa daca schimbi perspectiva si o aduci asupra propriei tale persoane, atunci tu ai puterea sa atragi in realitatea TA ceea ce iti doresti. In loc sa te gandesti ca iti doresti relatia perfecta, gandeste-te la tine ca fiind o persoana care merita sa fie intr-o relatie ideala. Simte-te ca o persoana demna de o relatie, simte-te perfecta!  Esti deja acea persoana !

Piedicile comune in aceasta practica de a te simti ceea ce vrei sa devii, sunt: neincrederea, neiubirea de sine si preconceptiile noastre ascunse adanc in subconstient. Insa acestea printr-o practica constienta, se pot schimba. Credintele limitative nu ne sunt de folos in aceasta viata in care noi suntem creatori. Limitele ni le punem singuri. Puteti citi acest articol, despre o practica ce mie mi-a schimbat viata.

Uneori starile acestea si conceptele spirituale sunt atat de greu de transpus in cuvinte, insa sper ca ati inteles ceea ce vreau sa transmit. Urmatorul pas este sa exersati, normal ca nu este usor, noi suntem obisnuiti sa ne raportam intotdeauna la exterior. Insa incercati, va proit ca nu veti regreta. Voi sunteti magicianul propriei voastre realitati. Asumati-va acest lucru . . .

Cu drag, 

Padmakshi

 

My Exotic Dream – Inspiratie pentru o viata magica!

 

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English