Loading

Despre My Exotic Dream

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Despre My Exotic Dream

my exotic dream
Un blog despre cum sa visezi la calatorii, cum sa le organizezi si cum sa le
traiesti.

Acest blog este creat din pasiunea de a descoperi frumusetea acestei planete.

Ma numesc Padmakshi si ma declar total indragostita de aceast pamant. Am terminat facultatea de psihologie dar am continuat pe un alt drum, unul mai artistic, acela de a crea haine si de a preda yoga.  Iubesc sa observ frumosul in tot ceea ce ma inconjoara. Pasiunea mea principala,cea care mi-a fost hranita inca din copilarie, este cea de a calatori, in specal in locuri exotice cu incarcatura spirituala.

Sa incepem sa visam

   Atunci cand cineva ma intreaba care sunt visele mele in aceasta viata, care sunt dorintele mele cele mai arzatoare, in mintea mea se produce un imediat overload de scenarii exotice, plaje cu apa turcouaz , paduri tropicale, culturi cat mai orientale si spirituale, incep sa simt umiditatea pe piele si sa aud acel zumzet exotic, acea combinatie divina de ciripit de pasari, fosnet de frunze , valuri si oameni fericiti:)
   In opinia mea, trairile, emotiile si experientele acumulate calatorind, nu se compara cu niciun bun material. In timp ce calatoresti, mintea si spiritul sunt unite, traiesc in prezent, savureaza noutatea.
 
  Cred ca nu sunt singura nu?
 
  Pana la varsta de 25 de ani am calatorit in peste 30 de tari, dar stiti acea vorba, pofta vine mancand, in acest caz, calatorind. Poate eram prea mica, poate prea distrasa, dar acum, am impresia ca nu am apreciat cu adevarat toate locurile minunate in care am fost . De aceea acum am inceput sa visez la mai mult.
 
  Cine a spus ca este greu sau scump sa calatoresti inafara Europei? Ce ne opreste? Daca aveti posibilitatea sa mergeti in Mamaia la un hotel de 4 stele, sau in Grecia, va asigur ca puteti pleca si in Mexic sau Thailanda. S-a format in Romania o idee preconceputa, de care poate nici nu suntem constienti, ca ar fi extrem de costisitor si de complicat sa calatoresti peste ocean, dar de ce?! Ce ne opreste? In majoritatea cazurilor, mintea…
 

  In plus, va indemn sa traiti o experienta mult mai bogata atunci cand calatoriti, sa descoperiti mai mult atat in spatiul vizitat dar si in interiorul dumneavoastra. Eu sunt de parere ca acest gen de experienta ne face sa ne cunoastem un pic mai bine propria persoana dar si pe cei de langa noi.

  Vreau ca impreuna sa scapam de orice bariera care ne impiedica sa experimentam propriile noastre dorinte.

   Prin My Exotic Dream , eu voi posta articole despre vacantele mele trecute si viitoare, dar va voi arata si toti pasii pe care ii fac pentru a le  planui . Iubesc sa caut pe internet destinatii si oferte cat mai deosebite, pe care de asemenea le voi impartasi cu voi.
Visul meu este sa calatoresc si sa am un venit din aceasta experienta. Doresc sa predau Yoga si Pilates in locuri exotice  cu oameni fericiti. Imi puteti urmari si acest parcurs:)
 
Daca sunteti pasionati de Yoga sau de autocunoastere, puteti de asemenea calatori impreuna cu mine intr-unul din retreat-urile spirituale pe care le organizez.
 
Deci indiferent de preferinte si de dorinte, sper ca veti gasi ceva folositor si imbucurator in articolele mele.
Am chair si un articol despre tine, draga cititorule http://myexoticdream.net/despre-tine-draga-cititorule/
Ma puteti gasi si pe  Google+ Facebook si Youtube
My Exotic Dream – Inspiratie pentru o viata magica!
English