Loading

Maldive – Experimentand Paradisul pe acest Pamant

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Maldive – Experimentand Paradisul pe acest Pamant

M-am chinuit putin sa gasesc un titlu pentru acest articol, incercam sa gasesc cuvintele ideale pentru a descrie urmatoarea idee:

Insulele Maldive sunt, in opinia mea, un taram perfect, esenta gratiei si frumusetii, pentru ca noi sa venim si sa experimentam acest dar minunat al acestui Pamant. Sunt dovada clara a magiei a acestei lumi materiale,  a creatiei nemarginite a unei forte superioare, oricare ar fi aceasta. 

Partea cea mai interesanta este insa ca si omul contribuie constant in crearea si experimentarea acestui Paradis. In Maldive sunt peste 1000 de insule, iar marimea medie a acestora este de doar 2-3 kilometrii. Asa ca, in general, fiecare resort ae o insula proprie. Asa ca este total responsabil de mediul creat si de felul in care foloseste acest paradis natural petnru a il oferi ca experienta turistilor, prin: arhitectura, ospitalitate, mancare, design, activitati si asa mai departe. Natura iti ofera in acest colt al lumii apa albastra – turcoaz, plaje cu nisip alb, o vegetatie luxurianta de un verde crud si cateva vietuitoare precum soparle mici si pasari tropicale. Insa in rest, omul si-a materializat viziunea creand o multitudine de concepte hoteliere, case cat mai aproape de plaja, cladiri cat mai eco, bungalow-uri pe apa si asa mai departe. Asadar, experienta Maldiviana va depinde foarte mult de viziunea hotelului ales.

Am calatorit in numeroase destinatii exotice, insa de ce m-a frapat in acest fel Maldive?

Pentru ca Maldive este despre frumusete, iubire si gratie, este locul din care parca intreaga creatie a pornit, este esenta frumuetii profunde a naturii, este locul in care ne oprim sa ne amintim de ce traim, ne amintim sa ne bucuram de aceasta viata magica pe acest pamant cu posibilitati si experiente nelimitate.

 

Relaxare

Stop pentru a ne aminti lucrurile importante din viata

Sarong Zara

Iubire

Costum de baie Karma Koma si pantaloni Oysho

Rasfatul tuturor simturilor

Costum de baie Sea & Sand

Fericire

Salopeta Oysho

Gratie

Costum de baie Asos si esarfa Stradivarius

Natura

 

Costum de baie Karma Koma si pantaloni Oysho

Perfectiune

Simplitate

Costum de baie Asos

Prezenta

Gratitudinea de a fi acum aici

Costum de baie Asos

Va doresc din suflet sa traiti o asemenea experienta in aceasta viata, poate alegeti aceasta destinatie pentru o vacanta relaxanta sau pentru luna de miere ideala, oricum ar fi, sa va bucurati, sa va opriti din rutina normala a vietii si sa va minunati cu toata fiinta.

Cu drag din Maldive,

Padmakshi

 

My Exotic Dream – Inspiratie pentru o viata magica!

 

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

2 Comments

LEAVE A COMMENT

English