Loading

A inceput Calatoria pentru Suflet in India, un Parcurs Initiatic alaturi de un grup de oameni minunati

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

A inceput Calatoria pentru Suflet in India, un Parcurs Initiatic alaturi de un grup de oameni minunati

Mi-am dorit sa ajung in India inca de cand am inceput sa practic yoga, acum aproximativ 6 ani de zile. Cei din jurul meu care traisera deja aceasta experienta m-au facut sa visez si sa imi imaginez un tinut magic, in care poti doar sa inchizi ochii pentru cateva secunde si vei intelege sensul vietii, un loc plin de oameni sfinti, yoghini si femei ce primesc si daruiesc energie de la Zeitati prin arta sacra a dansului.

_MG_9189

Am intalnit si oameni ce mi-au spus ca India este cel mai murdar loc de pe acest pamant, ca oricat de pregatit ai fi atunci cand te duci acolo, tot te va soca nivelul de saracie, mizerie si haos. Va puteti da seama ca la varsta de 22 de ani, aceasta dorinta, aceasta samanta, a fost plantata in sufletul meu, dar odata cu ea si o frica de a experimenta acest tinut misterios.

Cativa ani mai tarziu, India m-a fortat sa vin la ea. Am fost pusa in fata faptului implinit, printr-o circumstanta ciudata. Iata-ma pe mine, la varsta de 26 de ani, experimentand India SINGURA! Pentru prima oara in viata mea in care am calatorit singura , direct in India. M-ati putea considera nebuna, dar asa a fost sa fie si a fost perfect!

IMG_2538

Acum, peste fix un an si o luna de la acel prim contact, ma reintorc pentru a treia oara, impreuna cu un grup de oameni minunati ce au rezonat cu experientele mele in acest tinut.

Suntem impreuna intr-o Calatorie pentru Suflet, pe un drum initiatic in Rishikesh,  capitala monidala a practicii spirituale Yoga, pe urmele maestrilor hindusi, a yoghinilor si a celor mai pasionati oameni de viata, cunoastere si magie. Aici Raul sacru Gange ne arata calea catre suflet, iar Muntii Himalaya ne sunt profesori.

IMG_2550

Orice calatorie aduce experiente, emotii si oportunitati de schimbare, de a privi adanc in interior si de a inlatura inca un voal ce acopera lumina si echilibrul sinelui nostru.

India nu este un paradis usor de inteles sau de digerat, insa cu cat esti mai deschis, cu atat primesti mai mult. Pentru a o intelege, este recomandat sa inlaturi orice preconceptie, orice limita, orice regula sociala. Aici totul funcitoneaza diferit, aici experimentezi libertatea totala.

Cum pasesti in acest spatiu, trebuie sa te lasi, trebuie sa curgi cu  acest val constant de energie subtila ce te poarta prin trairi, experiente, emotii si revelatii spirituale.

Ma regasesc din nou in aceasta situatie ideala, intr-un loc deosebit, alaturi de oameni atat de diferiti, pe care acum doua zile nu ii cunoasteam, alaturi de care acum traiesc experiente minunate ce ne vor schimba viata si ne vor aduce mai aproape de ceea ce suntem cu adevarat. Un drum prin care descoperim aceasta lume fascinanta, descoperind in acelasi timp noi parti din interiorul nostru.

Sunt recunoascatoare ca experimentez viata in acest fel, prin trairi profunde, descoperind spatii magice si oameni minunati.

Va vom tine la curent pe parcursul acestui drum initiatic, dar puteti urmari si filmari live pe Instagram si Facebook.

IMG_2530

Calatorii pentru Suflet in colaborare cu Grafica 12 Green copy

Hai si tu in urmatoarea:

5

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English