Loading

Inapoi in Bali dupa o luna petrecuta acasa

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Inapoi in Bali dupa o luna petrecuta acasa

Bali-ul a fost casa mea pentru 4 luni de zile, iar dupa inca o expeditie in India de o luna si jumatate, m-am intors acasa pentru o scurta perioada de timp. Familie, prieteni si mancare buna, dar acum m-am intors in Insula Zeilor. De ce ?

Hmmmm . . .

Nu stiu exact, dar ceva ma cheama aici, magia acestui loc ma ademeneste si ma face sa cred ca aici am ceva de gasit. Si cred ca stiu ce, am de descoperit noi parti din mine, la fel cum descopar in fiecare zi noi fete ale acestei insule . . .

bali

Intoarcerea acasa a fost ciudata, totul parea neschimbat, dar eu eram altfel, de aceea in primele saptamani simteam ca nu imi gasesc locul, simteam ca nu ma mai regaseam in nicio activitate. Dar dupa o perioada de acomodare, am inceput sa experimentez casa, prin prisma noii mele stari interioare. Si a fost superb. Din momentul in care m-am relaxat, o realitate noua a inceput sa se desfasoare, chiar in acel loc in care credeam ca totul este la fel si ca nimic nu se va schimba.

Mi-a fost greu sa plec din nou, deoarece de data aceasta, parca eram in vacanta si trebuia sa ma intorc acasa. Mi-a fost greu sa imi iau iarasi la revedere de la prieteni si familie, dar mai ales de la zona aceea de comfort pe care o am acolo.

Dar pot spune ca acest sentiment nu a durat mult, a trebuit doar sa pasesc pe aceasta insula minunata ca sa imi amintesc de drumul pe care l-am ales si cum acest loc imi ghideaza pasii spre realizarea misiunii mele personale.

bali beach

De aceasta data, am venit in Bali Pentru a tine prima Calatorie pentru Suflet in Insula Zeilor, impreuna cu Rezan de la Bodhi Yoga. Voi folosi experienta mea ca instructor de yoga, dar si experienta mea ca explorator al acestui taram magic, pentru a ghida un grup de oameni intr-o calatorie atat exterioara, cat si interioara. Vom medita, vom practica yoga, vom vizita, vom participa la ritualuri si ne vom bucura de tot ceea ce doreste sa ne ofere Bali-ul . . .

Urmatoarea Calatorie pentru Suflet in Bali, se va desfasura la incepututl lunii Octombrie, puteti vedea toate detaliile in articol.

bali beach

Cat despre drumul meu, ca de obicei, nu cunosc prea multi pasi inainte, stiu doar ca Acum sunt Aici si sunt extrem de recunoscatoare. Am in jurul meu oamei frumosi alaturi de care voi descoperi din nou fatetele acestui loc. Iar dupa ce grupul se va intoarce acasa eu  . . .  Nu stiu ce voi face. Dar am incredere ca ceva minunat va fi asternut in fata mea, pentru ca asa se intampla cele mai frumoase lucruri in viata, fara a planui, fara a forta realitatea sa se desfasoare asa cum ne dorim sau cum ne imaginam noi.Bali wedding

Bali, iti multumesc pentru frumusetea si enegia ta 🙂

#MyExoticDream

#CalatoriiPentruSuflet

bali beach

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English