Loading

5 Idei de Cadouri pentru Iubitorii de Travel

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

5 Idei de Cadouri pentru Iubitorii de Travel

Idei de cadouri pentru iubitorii de călătorii

 

Cu toții ne dorim lucruri frumoase și care să ne ispire și să ne facă să visăm mai mult. Pentru că alegerea unui cadou este uneori o întreagă aventură și de multe ori ne simțim sufocați între zeci de posibilități, m-am gândit la câteva variante practice și creative care să vă ajute și să vă impresioneze prietenii. Ideea acestui asticol mi-a venit în urma experiențelor mele din călătorii. Adesea sunt înrebată ”Ce cadou aș oferi pentru cineva pasionat de travel?”. Am ales șapte idei de cadouri utile pentru pasionații de călătorii care să îi inspire, să îi emoționeze și să îi motiveze să descopere noi destinații.

Un album de fotografii

Pentru mine fotografia este mai mult decât un hobby , de fiecare dată încerc să surprind experiențele mele din călătorii prin imagini complexe pe care să le împărtășesc cu voi. Când îmi este dor de India, Bali sau Bahamas deschid Instagram-ul, insa în zilele ploioase, atunci când sunt acasă, îmi doresc să pot răsfoi un album cu peisajele superbe din vacante.

O cărticică cu amintiri care să le reamintească de momentele plăcute din fiecare destinație, un album în care să adunați cele mai frumoase fotografii din călătorii este cadoul ideal pentru nostalgicii care își doresc toate amintirile imprimate pe hârtie. Trăirile, emoțiile și experiențele din călătorii nu se compară cu nici un alt bun material așa că fotografiile vor fi mereu o variantă apreciată.

Eu am printat de curand 300 de fotografii in format de polaroid si le-am lipit pe un talou imens. A fost un cadou foarte apreciat:)

De unde cumpărați? Instantly.be

 

Hartă sau glob răzuibil

Am călătorit în peste 36 de țări și permanent îmi doresc să descopăr și să experimentez un loc nou. Îmi place să visez la noi destinații și să caut imagini, să mă documentez și să mă inspir.

O hartă este un cadou pe care orice pasionat de travel o va aprecia. Poate fi o sursă de inspirație, iar  harta răzuibilă  este o motivație bună utilă pentru cei care vor să știe unde au călătorit până acum sau vor să își seteze o listă cu destinații la care visează.

Unde o găsiți? Creativesc, Mindblowes sau Inspirel.

 

Jurnale de călătorii sau ghiduri

În fiecare călătorie țin un jurnal al acelor experiențe care reflecta atât bucuriile cât și momentele dificile pe care trebuie să le înfrunt pentru a mă reconecta cu mine însămi. Am întotdeauna în bagaj un caiet pe care îmi notez ideile sau îmi schițez articolele pe care le postez pe blog.  Un jurnal este un cadou perfect mai ales pentru cei care explorează locuri și destinații autentice, mai puțin turistice. În fiecare călătorie ne aflăm în fața unor situații inedite, într-un alt mediu decât cel familiar așa că fiecare va avea ceva ce va dori să își amintească mai târziu.

O variantă pentru cei care nu sunt pasionați de scris este un ghid de călătorie. Oricare ar fi destinația pe care și-o dorește fie că este un loc exotic sau urban veți găsi un ghid Lonely Planet sau National Geographic care să-l inspire și să îi aducă enrgia și entuziasumul pentru a a-și materializa visul.

De unde cumparati: Cărturești, Lonely Planet, National Geographic

 

Accesorii foto sau cursuri de fotografie

Fotografia este o parte importantă din experiențele mele și întotdeauna încerc să captez cele mai frumoase, reprezentative momente. Orice pasionat de călătorie este cu siguranță interesat de fotografie, în funcție de bugetul vostru puteți oferi un accesoriu practic. Trebuie doar să țineți cont de tipul de aparat pe care îl are. O husă, trepied, rucsac sau un card de memorie sau un nou obiectiv vor fi cu siguranță apreciate de prietenii voștri pasionați de fotografie. Sfatul meu este să căutați oferte

Atunci când m-am hotărât să îmi transform  pasiunea pentru yoga, destinații exotice și fotografie într-o profesie full time, am urmat cursuri și traininguri pentru a fi instructor yoga certificat internațional. Este un sentiment foarte plăcut pe care îl ai când cineva îți dă o certificare pentru ceva ce tu faci din plăcere, ca hobby. Așa a fost și în urmă cu doi ani când am urmat cursul acreditat de fotografie de la F64 despre care am scris pe larg aici. Un workshop sau un curs este un cadou foarte util care va fi apreciat de prietenii voștri.

Unde găsiți? F64

Gadget-uri pentru călătorii

În călătoriile mele îmi place să surprind în fotografii momente pe care îmi doresc să mi le amintesc sau să fac video-uri pentru cei care vor să știe unde sunt și cum decurg zilele acolo. Toate acestea necesită o baterie rezistentă a telefonului. O altă idee de cadou practică care va fi cu siguranță folosit este o baterie externă. Atunci când prietenul sau prietena voastră merge intr-un loc nou isi doreste sa faca fotografii fără teama că va rămâne fără baterie la telefon. Un al cadou util va fi un multi-adaptor cu încărcător USB dublu pe care îl va folosi în 150 de țări.

Lista poate continua cu lentile magnetice pentru telefon, o husă super rezistentă, smart watch, cântar digital pentru bagaje, selfie stick, GPS sau o cameră Go Pro.

De unde cumpărați? F64 sau Emag

 

Bonus  – Bilete de avion sau bani pentru călătorii

O altă variantă bună în funcție de bugetul vostru este să îi oferiți bilete de avion către destinația pe care și-o dorește sau să contribuiți cu o sumă mai mare sau mai mică la îndeplinirea visului prietenului sau prietenei voastre. Aici puteți citi despre cum să strângi bani pentru călătorii și cum să vă ajutați prietenii pasionați de travel.

 

Aștept să îmi scrieți în mesaje voi ce idei de cadouri aveți!

My Exotic Dream – Inspiratie pentru o viata magica!

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English