Loading

Experiente din prima Calatorie pentru Suflet in Bali

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Experiente din prima Calatorie pentru Suflet in Bali

A fost visul meu sa organizez Calatorii pentru Suflet, sau retreat-uri, asa cum sunt cunoscute in lumea yoga, inca de cand am inceput acest blog. Ei bine, acum dupa un an si jumatate, s-a materializat si aceasta dorinta.

Prima Calatorie pentru Suflet in Bali, a avut loc intre 11 si 18 Mai, iar acum suntem pregatiti sa impartasim cateva din experientele noastre, sa incercam sa redam in cuvinte si imagini ceea ce am simtit atat eu ca si instructor, dar si fetele ca si participante.

calatorie pentru suflet in bali

Stiu acum ca iubesc sa traiesc alaturi de oameni noi minunati, experiente autentice in locuri mistice precum Insula Bali. Eu am cunoscut si experimentat multe fete ale acestui loc, iar cei alaturi de care merg in Calatoriile pentru Suflet, le vor cunoaste la randul lor, dar vor mai simti si o fata ce este doar pentru ei, relatia lor intima cu Insula Zeilor. Fiecare isi scrie propria poveste . . .

Cateva din experientele traite in cadrul retreatului:

 • Ritual de purificare traditional, ghidat de Mr. Nyoman, fiul lui Ketut Liyer.

_MG_4920

_MG_4978

_MG_4987

_MG_5002

_MG_4924

_MG_4982

 • Clasa de yoga de dimineata

bali yoga

 • Trekking de dimineata pe Champuan Ridge

_MG_5626

_MG_5631

 • Restaurante cu mancare sanatoasa, cele mai complexe locatii din punctul de vedere a unei alimentatii vegane si vegetariene.

_MG_4214

_MG_4911

 • Vizita la orezarii

_MG_5074

_MG_5138

_MG_5172

 • Purificare la Templul Tirta Empul

_MG_5284

_MG_5268

_MG_5308

_MG_5336

_MG_5345

_MG_5378

 • Meditatie in Templul Gunung Kawi

_MG_6008

_MG_6006

 • Clasa de pictura traditionala balineza

_MG_5721

_MG_5761

_MG_5803

_MG_5848

 • Vizita si ritual de purificare la Marea Preoteasa Ida Reesi

IMG_5881 IMG_5896

 • Clasa de ofrande

IMG_5976

IMG_5991

IMG_6387-min

 • Cascada Tegenungan

_MG_6092

 • Relaxare la piscina Jungle Fish

_MG_6240

_MG_6248

Experienta lor:

O excursie pentru suflet..despre suflet…si cu mult suflet! Cred ca nu locul a fost cel care a facut din acest retreat unul memorabil, ci oamenii! Maria, un suflet frumos, cat si celelalte participante, au fost cele care au dictat scenariul! Locurile vizitate au fost doar decorul perfect pentru acest film de succes! Timpul in schimb … A fost antagonistul! Prea scurt..si prea multe povesti nespuse…motiv pentru care, as vrea sa repet experienta oricand! – Cristiana F

_MG_5057

 

Pe langa aventura exotica pe care o ofera Bali in sine, pentru mine a fost mai mult o experienta spirituala, chiar mistica :). M-am bucurat si am trait curioasa fiecare ceremonie de blessing, fiecare  interactiune culturala(traditii balineze, pictura, mancare, oameni si obiceiurile lor, locuri grozave), noile invataturi yoga, dar cel mai tare ma bucura faptul ca in fiecare zi am descoperit cate ceva nou despre mine. Consider ca aceasta calatorie a fost cea mai buna alegere pentru a deschide o noua poarta catre “inner me”, pentru a continua cu mai mult curaj acest proces de autocunoastere. Maria, iti sunt recunoscatoare pentru tot efortul depus, toata rabdarea si blandetea ta si sper sa ne revedem curand. Te pup!!! Hugs!!! – Mihaela H

_MG_5350

 

Ce am invatat eu din aceasta calatorie? Am invatat ca menirea mea este sa ma conectez cu oameni si sa le impartasesc din experienta mea pentru a ii inspira sa viseze, sa fie pozitivi si sa creeze pentru ei insisi o viata minuanta. Nu voi fi niciodata o persoana autoritara, care sa ghideze un retreat strict. Am realizat ca cel mai bine ma simt atunci cand participantii imi devin rieteni, atunci cand ma bucur impreuna cu ei de fiecare loc, atunci cand le impartasesc experienta mea din locurile minunate pe care eu le-am descoperit in aceasa insula magica. Si spre surprinderea mea, activitatile nu sunt focusate pe yoga, ci pe practicile spirituale autentice ale acestui loc, pe trairi, depasiri ale limitelor si incursiuni in zone mistice pe care cei veniti doar intr-o vacanta in Bali, nu au oportunitatea sa le cunoasca.

calatorie in bali

Urmatoarea Calatorie pentru Suflet in Bali, va avea loc pe data de 11 Octombrie 2016, puteti citi toate detaliile AICI

Pentru ca prin experiente cunoastem, evoluam, urmatorul retreat va fi putin diferit, va fi cu cateva zile mai lung iar cazarea va fi intr-o vila privata, o oaza de liniste in care sa ne bucuram de momentele traite in Bali 🙂

bali

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English