Loading

Duminica mancam caracatita in Santorini, luni alergam pe strazile Bucurestiului iar marti meditam in Bali

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Duminica mancam caracatita in Santorini, luni alergam pe strazile Bucurestiului iar marti meditam in Bali

Da, asta chiar s-a intamplat la inceputul acestei saptamani. Sa nu mai spun ca tocmai ma intorsesem cu cateva zile inainte din India. 

Pare incredibil, interesant, poate starni chiar si invidia, insa pentru mine a fost doar o eroare de calcul si de energie. Acum ma simt obosita.
Cam asa a inceput insa acest an pentru mine. Stiti cum se zice ca asa cum te prinde prima zi, asa o tii tot anul ?! Pentru mine chiar asa a fost.

Pe data de 1 Ianuarie alergam de colo colo incercand sa imi iau viza pentru India, sa imi iau bilet si sa mai conving cativa prieteni sa vina cu mine in cel mai sarac stat indian, pentru a il cunoaste pe Dalai Lama.  Spontan putin spus, pe data de 3 pasii imi umblau prin praf si gunoaie, alaturi de cateva zeci bune de mii de tibetani ce incercau sa intre la faimosul eveniment budist Kalachakra. 

Asta a fost inceputul anului meu. 

In luna februarie insa am stabilit retreat-urile de yoga pe care le organizez in India, Bali si Franta, pentru lunile Mai, Iunie si August. Primele doua erau cam apropriate ca si perioada insa nu ma deranja. Nu am luat insa in calcul ceva: o plecare spontana de 5 saptamani in Bahamas la un curs intensiv de yoga si inca o vacanta spontana de 5 zile in Grecia, paradisul atat de aproape de casa pe care eu nu il experimentasem.

Asadar:

26 Martie – 2 Mai : Yoga in Bahamas 

Yoga, un stil de viata sanatos, apa turcoaz si 18 ore de practica pe zi.


Am stat 13 zile acasa si am plecat in superba Calatorie pentru Suflet din India.

15- 28 Mai : India

Rishikesh, capitala mondiala yoga, yoghini, temple, vizite si multe experiente magice alaturi de un grup de oameni superbi.


Si sa nu uitam de Taj Mahal
3 zile acasa iar apoi. . . 

31- 4 Iunie: Santorini, Grecia

Rasfat!!!! Vacanta pentru mine. Mancare orgasmica, un pahar cu vin si peisaje ce mi-au furat cuvintele. 

Mai putin de 24 de ore acasa si . . . 

5-16 Iunie : Bali

O alta Calatorie magica pentru Suflet, a doua din acest an. Sunt acum aici, ma bucur de tot ceea ce ne ofera acest loc seducator, mie si unui grup restrans de femei frumoase pe care le-am cunoscut prin intermediul acestui blog. Acum experimentam magia in Bali.


Eu inca nu imi revin din aceasta desfasurare a realitatii, aceasta complexitate si traire maxima ce mi-a fost data sa o experimentez intr-un timp atat de scurt. 

Stiu ca de multe ori acasa zilele trec repede si uneori nici nu prea pot face diferenta intre ele. Insa ultimele doua saptamani au fost ca scoase dintr-un film. Ultimele doua saptamani mi-au demonstrat cat de complexa si frumoasa poate fi aceasta viata si cat de relativa este realitatea. Atatea experiente si evenimente in numai 3 zile- din Grecia, acasa iar apoi in cateva ore m-am trezit pe partea cealalta a globului, in Bali. Mintii i-a luat ceva sa ma prinda din urma, de aceea pentru un timp m-am putut bucura de prezenta, gratie si de multa multa recunostinta. 

Sunt insa obosita, simt cum imi doresc putina liniste si o zona de comfort, macar pentru o perioada. Si din fericire, acasa este varaaaa.  Nu o sa ma tina mult, deoarece in August organizez un alt retreat in Franta iar in Noiembrie ne intoarcem in Bali. Daca vrei sa vii si tu, gasesti mai multe detalii aici: 

http://myexoticdream.net/category/vacante-spirituale/


Ps: Acum stiti de ce nu am fost foarte prezenta pe blog in ultima luna, insa am extraordinar de multe de experiente de impartasit, sfaturi de dat si cateva surprize🙂 

Puteti urmari insa momente din calatoria noastra pe Instagram!


Om Swasti Astu!

#bali 

#india

#calatoriipentrusuflet

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English