Loading

Despre tine, draga cititorule

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Despre tine, draga cititorule

    Mi-a fost cerut sa fac un exercitiu de imaginatie, in care sa creez un avatar al cititorului meu. Ma gandeam ca ar fi bine sa impartasesc acest rezultat, pentru tine draga cititorule, poate asa ne vom recunoaste .

Travel

Cititorul meu nu are varsta sau sex, este o tipologie de constiinta.

Este intotdeauna curios, in legatura cu multe subiecte, dar in special are o arzatoare curiozitate despre viata si despre suflet.

Vrea sa experimenteze, viata, de aceea are o dorinta nestavilita de a vedea si de a cunoaste, Lumea.

Cititorul meu nu se multumeste cu experiente comune, pe care le-a mai trait de zeci de ori sau pe care le-au mai trait milioane de oameni. El cauta specialul in orice loc ar merge.

El viseaza, mult, iar de cele mai multe ori isi realizeaza visele, prin intentie, credinta si actiune.

Credinta in acest caz poate insemna ceva spiritual sau credinta in propriile forte, credinta ca orice se poate realiza.

El a trait experienta Europei,a savurat-o  , iar acum isi largeste orizonturile. Catre ce? Catre destinatii si culturi cat mai diferite, cat mai exotice, cat mai indepartate.

El intelege ca in aceste calatorii mai desopera o particica din el, mai cunoaste o latura a fiintei lui.

Cititorul meu este increzator in misiunea lui, in viziunea lui. Simte forta Universului care il ajuta in realizarea lor.

Aceasta fiinta cauta autenticul in orice loc, cauta frumusetea naturii si thrill-ul unei experiente noi.

Ca un vizionar, el nu se multumeste cu putin, el doreste tot ce este mai frumos de la viata, deoarece el isi foloseste liberul arbitru in acest sens.

El doreste sa descopere si sa evolueze, sa se cunoasca si sa se perfectioneze.

In orice calatorie ar merge, el doreste sa descopere sensul vietii, fericirea si armonia. Cred ca le si gaseste.

Intelege sensul subtil al vacantelor, fie ca este vorba de relaxare , cunoastere, dezvoltare.

Atunci cand se uita la poze cu  locurile vizitate in trecut, simte senzatiile de atunci si isi ia energia necesara pentru urmatorul tel.

El are si parti pe care nu le-a depasit inca, neincredere, frici, uneori uita sa viseze, sau sa iasa din vria zilnica care il ingreuneaza. Dar intotdeauna revine pe drum, intotdeauna viseaza la mai mult, stiind ca este posibil, chiar daca momentan nu vede cum.

Destinatiile pe care doreste sa le experimenteze sunt numeroase, fiecare in parte trezindu-i emotii frumoase si curiozitati intelectuale.

Cititorul meu nu are o religie anume, sau un sitem de credinte anume, el crede in frumusetea acestui Pamant si in propria lui fiinta. Este de ajuns nu?:)

Isi iubeste propria fiinta dar si familia, impreuna cu care doreste sa invete si sa evolueze, doreste sa simta si sa traiasca experiente minunate.

Atunci cand se hotaraste sa plece undeva, el nu se multumeste sa accepte prima oferta care i se arata. El cerceteaza,online, doreste intotdeauna sa obtina cea mai buna varianta, la cel mai bun pret. De obicei doreste sa se cazeze in locuri autentice, prin care sa simta energia reala a locului. Daca apeleaza la resort-uri, se va relaxa, dar va si iesi sa viziteze punctele de interes ale respectivei destinatii.

Poate in cautarile lui, fie ca sunt online sau fizice, cititorul meu ma va intalni, imi va citi articolele, sfaturile,  poate ii voi fi de folos sau nu, dar cu siguranta noi vom rezona. . .

Daca esti tu draga cititorule, bine ai venit:)

 

 

 

 

 

 

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

1 Comment

  • Miki

    Astazi a fost ziua in care am descoperit blogul tau si da de astazi voi fi cititorul tau:)

    March 9, 2016 at 3:12 pm

LEAVE A COMMENT

English