Loading

De ce Simtim noi Femeile nevoia sa ne Luam Lumea in Cap?

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

De ce Simtim noi Femeile nevoia sa ne Luam Lumea in Cap?

   De ce simtim acea dorinta arzatoare de a pleca in lume pentru a ne redescoperi si pentru a experimenta noi culturi si minuni ale acestei Planete?

_MG_0894

Vi se intampla si voua nu? Sa aveti acel sentiment, acea chemare spre o realitate deosebita, spre o schimbare in viata ce poate va va face sa intelegeti mai multe despre voi, despre emotiile voastre si despre evenimentele ce se petrec in universul vostru. Si de cele mai multe ori simtim nevoia sa plecam departe de tot, sa iesim total din zona de comfort, preferabil intr-o destinatie exotica, pentru a ne putea reseta.

Ideea acestui articol mi-a venit astazi, in timp ce petreceam inca o zi de vis in Bahamas cu doua dintre cele mai bune prietene ale mele. Suntem trei femei, cu varste cuprinse intre 27 si 44 de ani, una casatorita, una divortata si una intr-o situatie complicata. Responsabilitati diferite, situatii diferite, background-uri diferite, dar cu aceeasi dorinta de a ne cunoaste mai bine, de a lucra cu noi si de a intelege mai multe despre adevarata iubire de sine. Si cum sa faci mai bine asta decat printr-o plecare departe de casa, preferabil intr-un paradis exotic precum Insulele Bahamas si printr-un curs intensiv de 30 de zile de yoga si detox. Dar sa nu ne intelegem gresit, inainte de aceste 30 de zile, am avut o saptamana in insula Exuma, loc in care ne-am relaxat, rasfatat, si am dezbatut subiecte incepand de la pacea mondiala si pana la relatiile actuale. Nimic surprinzator . . .

Insa suntem din ce in ce mai fascinate de aceasta scanteie interioara ce ne-a manat pe toate sa luam decizia de a pleca. Suntem si mai fascinante din prisma oamenilor din jurul nostru ce raman placut surprinsi atunci cand afla ca suntem aici ca si prietene si ca am luat decizia de a avea aceasta experienta pentru noi insine, pentru binele nostru propriu si personal. Nu este egoism, este curaj si asumare.

_MG_0507

Dar care este raspunsul sincer la intrebarea ” De ce simtim nevoia sa ne luam lumea in cap pentru a ne redescoperi?”

Va intreb pe voi, dar iata si raspunsurile noastre, cele trei zuze ce in acest moment incearca sa se regaseasca pe o insula minuscula in mijlocul Atlanticului. Plus emotii si trairi live din timpul unei calatorii de acest fel.

Raspunsul meu:

Sunt atrasa de calatoriile pentru suflet, de calatoriile cu o insemnatate mai profunda, de calatoriile din care ma intorc mai bogata. Consider ca, eu cel putin, simt nevoia sa imi iau lumea in cap deoarece in acest fel castig in viata mea experiente noi ce aduc complexitate, fericire si noi posibilitati. Iesirea din zona de comfort ma face sa imi depasesc frici si sa beneficiez de noi si noi stari mentale si emotionale.

Cum ma simt acum, traind asta? Extraordinar. Simt ca fac ceva cu adevarat important pentru mine si pentru viata mea. Simt ca m-am oprit si ca acord intreaga mea energie si atentie emotiilor mele, pentru a le procesa si pentru a putea merge mai departe. Simt ca sunt in locul potrivit, la momentul potrivit si ca intreg Universul ma sustine in acest proces. Si nu doresc sa devin o persoana noua, ci doresc sa devin cine sunt eu cu adevarat, fara frici si fara limite.

Raspunsul lui A:

Pentru mine este o descoperire de sine, in situatii noi si complexe. Schimbarea de mediu ajuta foarte mult, pentru mine calatoriile sunt cea mai buna scoala. Iesirea din zona de comfort te face sa scoti lucruri din tine la suprafata. Ma intreb insa cat din aceste experiente pastram dupa intoarcerea acasa si cate schimbari reusim sa implementam in stilul nostru de viata.

Acum, aici, in Bahamas a simt foarte bine insa astept sa vad cum va fi acea luna intensa de practica yoga.

Raspunsul lui L:

Acum nu am ce sa iti zic. Imi este foarte dor de copii si de sotul meu, am un sentiment de vinovatie si as dori ca ei sa fie aici cu mine. Imi doresc insa foarte mult sa evoluez si sa obtin diploma de ATTC si voi vedea apoi cum ma va transforma aceasta experienta.

Acum nu am asteptari si ma bucur si multumesc Universului ca vad locuri frumoase. Am un sentiment de recunostiinta ca pot vedea aceste lucruri, iubesc insulele Bahamas si iau fiecare zi asa cum vine.

_MG_0497

Ajuta? Este ceva benefic? Sau este o fuga? De multe ori m-am confruntat cu aceasta dilema, insa acum va pot spune cu mana pe inima ca aproape orice experiente din timpul vacantelor, aduc un mare beneficiu calatorului, atat mental cat si emotional si spiritual. Noutatea si frumosul ne imbogatesc. Orice ar fi, ne intoarcem acasa cu forte noi si cu o viziune fresh asupra vietii. Dar de cele mai multe ori, daca am pornit intr-o astfel de calatorie cu o intentie mai profunda, cu siguranta o samanta a fost plantata acolo si o planta a cunoasterii si a constientizarii de sine va creste si ne va impinge inainte pe drumul nostru in aceasta viata. De ce este mai usor sa facem asta calatorind? Deoarece iesind din zona de comfort, mintea se deschide, este atenta si dornica sa absoarba noi informatii. Oamenii noi pe care ii intalnim oglindesc de obicei ceea ce noi dorim sa schimbam la noi insine. Spatiul sacru in care calatorim ne ajuta printr-un nivel mai ridicat din punct de vedere energetic si aduce situatii sincronice benefice pentru parcursul nostru interior.

Oare barbatii simt aceasta chemare? Eu nu cred. Chemarea la ei este mai mult inspre aventura, descoperire si experimentare. Poate din cauza ca ei sunt mai pragmatici si isi rezolva mai usor problemele emotionale, sau poate nu le acorda atat de multa importanta precum o facem noi. Nu ma pot pronunta, ideea este ca foarte rar am vazut barbati ce isi doresc sa ma insoteasca in Bali pentru doua saptamani de detox, ritualuri, yoga, meditatie si poze la apus:)

_MG_0458

Daca vreti sa ne luam lumea in cap impreuna, puteti sa ma insotiti intr-una dintre Calatoriile pentru Suflet pe care le organizez incepand cu luna Mai . Experiente  in tinuturi indepartate, pentru minte, trup si suflet.

4

 

5

 

 

 

 

 

 

 

Descopera lumea exteioara, pentru a descoperi o lume interioara.

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English