Loading

De Ce Am Ales Sa Imi Traiesc Viata Calatorind

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

De Ce Am Ales Sa Imi Traiesc Viata Calatorind

Pentru ca asa simt ca traiesc . . . Scurt si la obiect!

Am călătorit foarte mult încă de când eram mică, împreuna cu familia mea. Prima dată am plecat din țară la 7 ani, iar mai târziu mergeam singură în tabere. Însă călătoriile au căpătat un total alt înțeles în momentul în care am pășit în afara potecii bătătorite de turiști și am descoperit fiecare destinație dintr-o perspectivă autentică, reală.

_MG_0562

De ce sunt atât de importante călătoriile pentru mine? În primul rând pentru că ele sunt mai mult decât o pasiune, sunt modul în care am ales să îmi trăiesc viața și m-au condus către persoana care sunt astăzi. Orice călătorie presupune o schimbare și oportunitatea de a te autocunoaște, pentru a descoperi liniștea și echilibrul interior. Atunci când călătoresc singură sunt într-un proces de cunoaștere de sine, sunt pusă în situații noi și trebuie să reacționez, astfel orice destinație este un drum inițiatic. Când sunt însoțită de alte persoane întotdeauna cunosc oameni care oglindesc calitățile sau defectele mele, moment în care sunt nevoită să mă uit în interior.

Calatorind, ies din zona mea de confort, iar acest lucru mă face să îmi depășesc temerile și să beneficiez de noi stări mentale și emoționale. Călătoriile m-au ajutat foarte mult să îmi depășesc fricile. Îmi era teamă de ziua de mâine, uneori îmi era frică fără ca măcar să am vreun motiv. Îmi era frică de moarte, de boli, de pericole. Sunt frici pe care majoritatea le avem, însă pe mine mă imobilizau mental, fizic și emoțional. Până în momentul în care nu le-am mai lăsat să îmi mai dicteze deciziile în viață. img_2581

Orice experiență din timpul unei călătorii mă marchează într-un mod pozitiv. Când am ajuns pentru prima oară în India, am nimerit la un festival indian, în mijlocul a aproximativ 50 000 de indieni. Eram puțin panicată, îmi acopeream fața și părul blond pentru a nu atrage atenția. Însă vălul de pe păr îmi tot cădea și la un moment dat m-am relaxat și l-am lăsat să pice. Am aşteptat reacţiile. Spre surprinderea mea oamenii se uitau la mine și îmi zâmbeau, îmi cumpărau îngheţată şi baloane, îmi dădeau să ţin în braţe bebeluşii lor şi mă duceau să le cunosc întreaga familie. M-am simţit extraordinar de bine. M-am simţit mai în siguranţă decât acasă._MG_2801

Călătorind într-un alt spațiu diferit de tot ceea ce cunosc intru în contact cu oameni noi, trăiri și experiențe noi. Mintea mea este deschisă să absoarbă noutatea într-o experiență de acest gen, iar toate activitățile pe care le fac au ca scop schimbarea patternurilor negative pe care le-am dezvoltat până acum. Acest lucru este mai ușor de făcut când ies din cadrul natural și familiar unde nu se aplică regulile de acasă, unde am un alt program și un alt ritm, mai echilibrat și conectat la trăirile mele interioare. 

Atunci când călătoresc simt că pot să fiu prezentă mult mai ușor decât sunt acasă. Sunt extraordinar de entuziasmată și mintea mea este foarte dornică să înregistreze tot ceea ce se petrece în jurul meu. Mă bucur de fiecare om pe care îl văd, de fie fiecare clipă. Îmi place să văd lucruri foarte diferite de cele pe care sunt obișnuită să le văd acasă: culturi și filosofii noi, un alt stil de viață. Ador diversitatea și fericirea provocată de aceste experiențe noi, trăiri și asimilări. Orice loc în care merg mă îmbogățește mental, spiritual, emoțional și chiar fizic cu energia și exoticul lui. Fiecare călătorie reprezintă o experiență unică și irepetabilă. Interacționez cu o cultură diferită de tot ce cunoșteam până atunci, mă confrunt cu provocări și lucruri neobișnuite care mă schimbă.

IMG_2300

Pentru mine călătoriile sunt un alt nivel de experimentare a vieții. De fiecare dată mă întorc acasă cu o viziune proaspătă asupra vieții și cu forțe noi. M-au ajutat să devin altcineva, să elimin limitările și preconcepțiile, să înțeleg și să experimentez viața altfel, la capacitate maximă. Când călătoresc pot să fiu cine vreau să fiu, eul meu autentic prezent și echilibrat. Am învățat un lucru care stă la baza ființei mele de acum: Viața este făcută să ne bucurăm de ea, să o experimentăm cu adevărat și să creăm tot ceea ce visăm.

IMG_1516

Călătoriile spirituale sunt, pentru mine, o formă de a împărtăsi aceste lucruri cu alți oameni. Inspirația mea pentru tot ceea ce fac vine atunci când mintea mea este limpede, când sunt deconectată de zgomotul cotidian și cred că astfel oricine își poate face ordine în minte și în suflet. Trebuie doar să ne scoatem din priză si să ne reconectăm la ceva mult mai important pentru noi.

img_1896-1

Calatoreste in lumea exterioara, pentru a descoperi lumea interioara!

MED - logo_jpg

Daca doresti sa experimentezi o Calatorie pentru Suflet in Bali sau India alaturi de mine, poti vede mai multe detalii aici:

4

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English