Loading

Cum Sa Inspiram Si Cum Sa Ne Lasam Inspirati Pentru Evolutie si Creatie

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Cum Sa Inspiram Si Cum Sa Ne Lasam Inspirati Pentru Evolutie si Creatie

Ce este inspiratia? Daca ati observat pe social media, deja cuvantul inspiratie este la ordinea zilei, inspiratie in sus, inspiratie in jos, mananc deci inspir, exista, deci ma inspira.

Pana si motto-ul blogului meu este “Inspiratie pentru o viata magica”, insa ce inseamna cu adevarat acest termen, cum se simte acest “concept”, cum reusim sa inspiram si cum sa ne lasam inspirati la randul nostru pentru a evolua. 

Inspiratia este o energie, este un exemplu, sau mai bine zis un trigger al puterii interioare a celor din jurul nostru. Este acel val de entuziasm, bucurie, creativitate si siguranta in propriile forte.

Atunci cand inspiram nu dam energie, nu oferim o resursa materiala sau energetica, oferim doar exemplul personal si trezim in ceilalti puterea, entuziasmul si creativitatea, trezim energia materializarii.

Asadar inspiram prin propriul exemplu, traind cea mai frumoasa varainta de realitate, creand lucruri magice, echilibrand propria noastra minte, depasind limite si experimentand extraordinarul, inspiram pe cei din jurul nostru sa isi creeze propria poveste magica in aceasta viata.

Atunci cand am inceput sa scriu, acum patru ani de zile, mi-am pus intentia ca vreau sa inspir. Am constatat pe aces drum complex ca pentru a inspira nu trebuie sa fac altceva decat sa imi urmez calea, sa ma dezvolt, sa creez ceea ce visez si sa ma bucur de viata. Uneori cei ce se lasa inspirati aleg sa paseasca fix pe pasii tai, neavand curajul sa se abata de la o cale batatorita macar de o persoana, insa asta nu inseamna ca fac ceva gresit, inseamna ca inca nu au gasit acea sclipire care sa le dea increderea oarba ca oriunde ar pasi, ceva frumos se va materializa.

Pentru ca asa cum noi inspiram, ne-am lasat si ne lasam continuu inspirati la randul nostru . . .

De ce avem insa uneori nevoie de aceste triggere exterioare, de aceste “exemple”? Pentru ca mintea are nevoie sa se agate de fapte reale, de modele, fiind foarte cred sa credem ca ceva este posibil fara sa ne raportam la realitatea materiala, agatandu-ne de un precedent.

Cum ne lasam deci inspirati? Prin admiratie, visare si idealizare. Suntem atat de norocosi ca in zilele noastre putem folosi internetul si social media pentru a ne hrani constant cu succesul celorlalti, cu informatie si frumusete.

Tu cum inspiri? Orice ai face cu pasiune, cu entuziasm si cu o viziune noua, devine sursa de inspiratie pentru cineva. Care este viziunea noua pe care tu o aduci acestei realitati?

Asadar, care este povestea ta? Ce te inspira si cum ne inspiri? 

Din experienta mea pe acest drum de descoperire interioara si de descoperire a ceea ce este mai presus de noi, am ajuns la concluzia ca aceasta viata ne este data pentru a experimenta, pentru a crea si pentru a ne bucura. Rolul nostru este sa fim magicienii propriei realitati, asa ca avem nevoie de inspiratie pentru a iesi din banal, din rutina si sa ne abatem de la drumurile prea mult batatorite. Apoi, la randul nostru sa inspiram, sa incurajam restul visatorilor, artistilor, curajosilor sa isi urmeze calea si sa isi atinga potentialul ideal.

 

My Exotic Dream – Inspiratie pentru o viata magica!

 

 

 

 

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English