Loading

Cine Esti cu Adevarat Incepe Acum ! Noi Insine Dincolo de Limite

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Cine Esti cu Adevarat Incepe Acum ! Noi Insine Dincolo de Limite

Stiati ca inconstient, ne recream constant mental sinele si identitatea, o data la cateva secunde? In inconstientul meu se formeaza periodic o imagine de ansamblu despre propriile mele caracteristici ( fizice, mentale, sociale, etc). Sunt femeie, am 29 de ani, introvertita, scriu, iubesc sa calatoresc, sunt iubita, fiica, prietena, etc.

In aceasta experienta materiala pe Pamant, avem darul de a ne recrea constant identitatea, realitatea si starea interioara. Am putea sa ne reinventam in fiecare zi, sa fim cine ne dorim cu adevarat in urmatoarul minut. Facem insa asta? Nu, in schimb caram dupa noi bagaje emotionale din copilarie, pastram identitati ce nu ne servesc la nimic si ne lasam incetiniti de emotii si ganduri pe care le-am adoptat fara sa le intelegem.

Spunem ca suntem suma experientelor din aceasta viata, da, este total adevarat, insa acest lucru este doar o alegere. Alegerea de a ne limita.

Pentru ca cine esti cu adevarat incepe Acum si acum si acum si in fiecare fractiune de secunda a vietii traite in momentul PREZENT.

 

Suntem esente divine experimentand aceasta lume materiala, suntem limitati doar de corp si de propriul nostru psihic. Credinte, preconceptii si idei despre viata ne modeleaza mintea astfel incat ne autosabotam lasandu-ne conditionati de niste iluzii.

Ce s-ar intampla insa daca am demola orice limitare mentala? Am fi adevarati creatori in aceasta experienta materiala, cu un potential nelimitat.

La ce ma refer atunci cand spun ca “Cine esti cu adevarat incepe acum”? Ei bine, daca ai curajul ca in aceasta secunda sa te predai cu adevarat si sa renunti la orice conditionare mentala, o sa simti ca ai o putere imensa, ca nu esti definit si limitat de nimic, esti intreg universul intr-o experienta magica, intr-un joc minunat in care sa te desfasori. Orice ai vrea sa fii, poti deveni in urmatoare secunda, dupa cum stii mintea este cea prin care experimentam totul, de ce ne lasam incetiniti de dovezi materiale pentru a aduce starile dorite in constiinta noastra?

Cine esti cu adevarat incepe acum! Si asa cum am mai vorbit si in articolele trecute, atunci cand esti, atragi experiente in realitatea ta de aceeasi natura vibrationala. Atragi ceea ce esti. Insa mai intai trebuie sa fii ceea ce vrei sa devii. Nu te opreste nimic.

Intregul Pamant este ca un loc de joaca pentru ca noi sa cream, sa evoluam si sa ne descoperim. Sa descoperim magia interioara prin care putem materializa orice experienta emotionala, materiala, fizica.

Suntem prinsi in identitati nefavorabile din cauza obisnuintelor mentale. Suntem pur si simplu obisnuiti sa gandim intr-un anume fel. Insa noi nu suntem cu adevarat acea voce din cap, acea voce neicrezatoare, timida, anxioasa si asa mai departe.

Noi suntem cei ce se folosesc de minte, pentru a traduce aceasta experienta materiala, insa ne-am lasat absorbiti de ea si am uitat cine suntem cu adevarat.

Sa iesim din aceasta ipostaza este mult mai usor decat ati crede, insa exista un truc destul de important. Nu trebuie sa intelegem cum vom face asta, nu trebuie sa ne gandim la iesirea din aceasta iostaza, petru ca automat intram in planul mental. Deci intram in capcana. Trebuie doar sa fim! Brusc, abandonand orice gand, orice dorinta de a intelege. Si intr-un moment plin de gratie vom simti sa suntem, suntem prezenti, suntem nelimitati, suntem fara de identitate, suntem totul si nimic, suntem una cu fiecare particula inconjuratoare si avem un potential imens de a crea si de a experimenta.

Insa si dupa acest paragraf mintea va va spune:Dar cum? Hai sa vad, cum pot sa simt asta. Deja ati intrat pe cararea mintii. Abandonati nevoia de a intelege. Abandonati tot, lasati-va sa fiti!

“Nu sunteti nici trup, nici obiect, nici timp – pur si simplu uitati de dumneavoastra. Deveniti constiinta pura, eliberat de catusele propriei identitati care are nevoie de realitatea exterioara ca sa-si aduca aminte cine crede ca este.” – Joe Dispenza

Nu as fi scris acest articol cu atata ardoare daca nu as fi experimentat pepielea mea acest concept. Acum cativa ani eram in ashramul din Bahamas intr-o stare de suferinta ce dura de cel putin 5 luni de zile. Suferisem atat de mult incat acea durere in zona inimii era neintrerupta. Intr-o zi, ascultandu-l pe Swami Ji, am auzit cuvantul dezidentificare. In acel moment, ca prin minune, ceva in mine a zis: ” Gata! Renunt la identificarea cu suferinta, renunt la identificarea cu situatia dureroasa, renunt la identitatea de victima.” Si asa a fost. Din acel moment nu am mai fost acea persoana care trecuse prin x situatie si care suferea. Si din acel moment nu am mai suferit din acea pricina. Stiu ca pare ciudat, un concept abstract, dar cine ne-a implementat firescul de a cara dupa noi toate situatile dureroasa, toate identitatile nefavorabile? De ce nu ne putem reinenta in fiecare zi pentru a trai cu adevarat complexitatea acestei vieti ?!

Cine esti cu adevarat incepe acum! Esti magicianul propriei vieti iar cartea cu vraji este in interiorul fiintei  tale. Tu esti centrul din care undele vibrationale se propaga. Si tu esti nedefinit, cu un potential infinit, fara de caracteristici limitative. Tu esti cine vrei sa fii cu adevarat si mult mai mult. Din secunda asta. Ai curajul insa sa renunti la bagajul trecutului? Ai curajul sa renunti la “ceea ce esti acum” ?

 

Sper ca da. . . .

Cine esti cu adevarat incepe ACUM!

 

Cu drag,

Padmakshi

 

My Exotic Dream – Inspiratie pentru o viata magica!

Esti Cea Mai Buna Varianta A Ta! Esti Deja Ceea Ce Vrei Sa Devii!

 

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English