Loading

Cea mai frumoasa seara – Cum a fost la evenimentul #WANDERLUST

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Cea mai frumoasa seara – Cum a fost la evenimentul #WANDERLUST

Va multumesc, din suflet. Asta este sentimentul pe care simt sa il impartasesc nelimitat. Gratitudine si mirare. 

Seara de 25 Noiembrie a fost una dintre cele mai frumoase si coplesitoare experiente din viata mea. Pentru ca m-am intalnit cu voi, cu toti cei care imi sunteti alaturi in experienta vietii numita My Exotic Dream. Am fost extrem de emotionata inainte, in timpul si dupa evenimentul #WANDERLUST, insa am primit darul aprecierii voastre. Va multumesc 🙂

Călătoriile mele spirituale m-au inspirat mereu să scriu pentru cei care își doresc o altfel de viață și vor să descopere un univers al regăsirii spirituale și al frumuseții. Multe dintre exepriențele trăite până acum au fost puse cu sinceritate în acest spațiu virtual, care a devenit, treptat, o cale de comunicare cu voi. Libertatea aceasta de a scrie mi-a adus și bucuria de a împărtăși cu voi gândurile și sentimentele fără și îmi fie teamă de ceea ce ar putea crede alții despre mine. Dar, recunosc, că ieșirea din acest spațiu confortabil al blogului  a fost cea mai mare provocare de până acum.

Expoziția de fotografie #Waderlust este proiectul meu de suflet și modalitatea în care am vrut să îmi împărtășesc experiența calatoriilor spirituale cu voi, în mod direct. Organizat într-una dintre cele mai frumoase locatii din Bucuresti, cladirea Qreator by IQOS  evenimentul a reprezentat ieșirea mea din spațiul virtual. Am fost impresionată de numarul mare de cititori care au ales să fie alături de mine și de căldura cu care cei care m-au însoțit în călătorii au prezentat această experiență. Datorita lor am reusit să îmi înfrâng teama și să vă povestesc putin despre mine și despre călătoriile spirituale. A fost un eveniment deosebit care m-a încărcat cu multa energie și entuziasm.

Am ales să vă prezint destinațiile mele de suflet, Bali, și India, două spații de referință pentru mine, puncte de intersectie în care viata mea s-a schimbat la 180 de grade. Cea de-a treia destinatie pe care am ales-o a fost Bahamas, locul în care am ajuns anul acesta pentru a practica yoga.

Acestea sunt si destinatiile in care eu organizez Calatoriile pentru Suflet, experientele de care voi sunteti atat de entuziasmati. In cadrul evenimentului, cativa dintre cei care au fost alaturi de mine in aceste vacante deosebite organizate de mine impreuna cu Globe 365, au tinut un discurs ce m-a emotionat profund. Nu am realizat cat de mult aceste calatorii au ajutat oamenii din jurul meu, oameni straini ce au decis sa vina cu mine in celalat capar al lumii. Am plecat ca niste necunoscuti si ne-am intors prieteni, suflete conectate in aceasta viata. Pe aceasta cale vreau sa ii multumesc si Adinei, una dintre participante ce nu a putut veni, insa mi-a trimis o scrisoare ce m-a miscat profund. Iti multumesc Adina:)

Prin întregul concept de #Wanderlust, am incercat să vă trezesc și vouă pofta de a trăi experiențe interesante și dorința arzătoare de a descoperi frumusețea și complexitatea acestei lumi.

Instantly.be m-a ajutat să aduc fotografiile mele mai aprope de voi si sa spun povestea călătoriilor, transformărilor interioare, drumurilor și oamenilor pe care i-am intâlnit. Cu ajutorul lor ați putut admira cele peste 800 de poze, instantanee, portrete și amnitiri. Cel mai mare efect l-au avut pozele printate de pe Instagram, tip polaroid.

În timp ce ne-am lasat inspirati de fotografii am putut savura vinul meu preferat, Vinul Cavalerului, oferit de S.E.R.V.E și prajiturile deliciose, raw vegane, cu ingrediente naturale, de la aRAWme.

Experienta mea favorita, autentic indiana a fost concertul de muzica clasica in stilul Hindustani. Mulțumesc Centrului Cultural Swar Arpan pentru momentul unic. Invitații mei speciali, maestra Mahuya Mukherjee, Avdhut Kasinadhuni și Kalavati ne-au oferit un concert deosebit de muzica indiana clasica. Daca doriti o activitate deosebita, o practica pentur minte si suflet, puteti urma cursulile centrului de muzica indiana sau de limba hindi.

De asemenea, as dori sa le multumesc și prietenilor de la THAIco Spa și Hiperambrozia pentru cadourile speciale oferite.

Întregul eveniment a fost documetat de fotograful Ciprian Dumitrescu. Multumesc Ciprian pentru pozele superbe ce au surprins momente atat de speciale pentru mine.

Partenerii media ai expoziției #Wanderlust au fost Traveller Magazin si Radar de  Media.

Sper ca enrergia și emotia acestui eveniment să vă inspire și pe voi să călătoriți conștient și să vă realizați propriile vise.

Sper ca am trezit in voi curajul de a visa, pofta de viata si de descoperire a lumii inconjuratoare si a lumii noastre interioare.

Va multumesc din suflet

Padmakshi

#myexoticdream

Daca simtit chemarea unei experiente spirituale exotice, va invit alaturi de mine intr-o Calatorie pentru Suflet.

Inspiratie pentru o viata magica!

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English