Loading

Atunci cand visele se indeplinesc #Bali

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Atunci cand visele se indeplinesc #Bali

Daca ati urmarit blogul meu de la inceput, stiti cat de cat parcursul pe care l-am urmat in ultimul an de zile. Daca nu , va voi spune eu in cateva cuvinte.

my exotic dream

 Acum un an de zile, m-am hotarat sa renunt la business-ul meu cu imbracaminte si sa imi urmez adevaratele pasiuni, Yoga si calatoritul. A fost o decizie foarte importanta, dar mai importanta, a fost decizia mea de a face tot posibilul ca acest vis sa devina realitate. Eram constienta ca nu va fi usor, oricine isi doreste sa calatoreasca si sa si traiasca de pe urma acelei activitati. Ei bine, eu consider ca acest lucru este posibil, atata timp cat crezi cu adevarat si faci tot ce tine de tine, ca acest vis sa se materializeze.

Cu siguranta te strofoci un pic mai mult decat daca ai lua o cale conventionala, dar cred ca merita.

   Va scriu acest articol dintr-un zbor spre Doha, unde voi petrece o noapte, iar maine plec spre Bali.

De cand am inceput blog-ul adica din Septembrie anul trecut, am calatorit in cinci noi destinatii exotice, iar acum sunt pe drumul de intoarcere catre Bali, prima destinatie cu care am si inceput blogging-ul. Un paradis de care m-am indragostit dar pe care nu l-am experimentat indeajuns in cele 10 zile, acum mi-am luat o luna pentru a descoperi acea minunata insula, precum Elizabeth Gilbert in Eat Pray Love 😛

In acest moment realizez ,cat de multe lucruri s-au miscat si cat recunoscatoare sunt pentru asta. Dar cred ca stiu care a fost trigger-ul acestor evenimente superbe ce se leaga in moduri miraculoase. Mi-am gasit calea.

Poate ca ma repet, dar o voi spune din nou, nu trebuie sa stim cu ce, cum si cand se vor aranja lucrurile, trebuie sa avem doar incredere ca, atata timp cat facem ceva ce ne bucura sufletul, Universul le aseaza.

Aceasta plecare in Bali este un pas foarte important pe drumul meu, nu stiu ce se va intampla, ce se va lega, poate ma intorc peste o luna, poate raman aici. Cine stie 😛 Stiu un singur lucru, in viata mea nu am plecat undeva fara nici un plan, nici o asteptare si cu doar o rezervare la un hotel, pentru 3 nopti.

In orice caz, va tin la current si va voi povesti experientele mele din escapada in Bali

#FOLLOWYOURDREAMS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English