Loading

As Vrea sa Citesti Aceste Randuri in Fiecare Zi din Anul 2018

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

As Vrea sa Citesti Aceste Randuri in Fiecare Zi din Anul 2018

 

Noua ta viata poate incepe in aceasta secunda, ACUM! Restul vietii tale poate fi cea mai buna parte a ceea ce ai trait pana acum pe acest Pamant! Cum? Prin hotarare, determinare, schimbarea perspectivei si prin gratie. Inceputul unui nou an este un prilej nemaipomenit pentru a imbratisa noi idealuri si concepte benefice pentru viata de zi cu zi. Anul 2018 poate fi inceputul celei mai frumoase parti din viata ta.

Aceasta viata ne este data pentru a ne bucura, pentru a descoperi si pentru a crea, pentru a oferi si pentru a primi frumusete si iubire.

Fiecare este reponsabil pentru propria sa realitate. De aceea imi doresc ca in fiecare dimineata a acestui nou an sa citim impreuna aceste randuri, sa ne ajutam mintea si spiritul sa implementeze in viata noastra o realitate superioara, sa devenim mai constienti, prezenti, recunoscatori, compasivi, sa iubim fara conditionari si sa traim adevaratul nostru potential mental spiritual si emotional. Sa avem alaturi in fiecare zi intelepciunea, puterea, fericirea, iubirea si abundenta.

Acestea sunt cateva idei, cateva afirmatii pozitive pe care eu doresc sa le repet zilnic in acest an, pentru a crea circuite neuronale care sa sustina aceasta noua paradigma a vietii, a realitatii inconjuratoare. Acestea pot fi repetate in fiecare dimineata, o data sau de mai multe ori pe zi, in gand sau cu voce tare, dar cu constientizare si intelegere a semnificatiei lor.

 1. Sunt deja ceea ce imi doresc sa devin. Sunt deja cea mai buna varianta a mea.
 2. Restul vietii mele incepe acum si decid sa traiesc o viata ideala, intr-o stare ideala mentala, emotionala, spirituala si fizica.
 3. Sunt intr-o stare de constiinta superioara si din acest moment aleg sa traiesc cea mai buna varianta de realitate.
 4. Totul este din ce in ce mai frumos si mai armonios in viata mea.
 5. Sunt ghidat(a) in fiecare zi de gratie.
 6. Obtin tot ceea ce imi propun, pot si merit sa imi indeplinesc visele, dorintele si idealurile.
 7. Potentialul meu este nelimitat si in acest moment decid sa fac tot ceea ce pot pentru a materializa o realitate ideala.
 8. Simt constant iubirea de sine pura, ma cunosc si ma accept in perfectiunea care sunt deja, simt iubirea de sine neconditionata.
 9. Relatiile cu persoanele dragi sunt din ce in ce mai frumoase, pline de frumusete, gratie si iubire.
 10. Daruiesc si primesc iubire si frumusete.
 11. Am relatia ideala de iubire pe care mi-am dorit-o.
 12. Astazi aleg sa fiu prezenta, sa ma las incantat(a) de viata si sa ma bucur de toata frumusetea inconjuratoare.
 13. Astazi primesc evenimente benefice pentru realizarea visului meu.
 14. Astazi este o zi plina de gratie, fericire, iubire si magie.
 15. Astazi si in restul zilelor sunt intruchiparea divina a frumusetii, intelepciunii, sanatatii, iubirii si a unei vieti magice pe acest Pamant.
 16. Decid acum sa devin creatorul constient al unei vieti ideale.
 17. Traiesc in prezent pentru ca viata se peterce ACUM.
 18. Sunt aici sa ma bucur de viata in fiecare zi si sa imi creez propria poveste magica pe acest Pamant.

De cateva luni de zile tot incerc sa pastrez o stare in mine care sa ma ajute sa traiesc mai mult in prezent si mai putin in minte. Tot timpul totul este frumos in realitatea ce ma inconoara dar eu traiesc adesea stresata, trista si anxioasa din cauza gandurilor si scenariilor negative din capul meu. De ce? Pentru ce?  Ca sa ajung ( intr-un caz fericit) la varsta de 80 de ani si sa ma intreb de ce nu am trait din plin? De ce nu m-am bucurat de prezent in loc sa imi fac griji pentru viitor? Si sa va spun un mic secret: De cele mai multe ori, totul este mult mai frumos decat credem noi, ne speriem adesea de niste balauri fictivi ce nu au nicio negatura cu reaitatea. Asa ca, haideti sa ne bucuram de viata, de prezent, de toata frumusetea inconjuratoare, de toate persoanele din jurul nostru, sa nu ne mai lasam condusi de emotii negative si de scenarii fictive. Cum? Prin exercitiu, credinta si entuziasm.

My Exotic Dream – Inspiratie pentru o viata magica!

Un alt articol folositor pentru inceputul de an:

7 Pasi pentru Setarea Dorintelor si Intentiilor pentru Noul An

Want to share this article with your friends?

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English