Loading

Am ajuns in Paradis | Maldive

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

Am ajuns in Paradis | Maldive

Insulele Maldive sunt acea destinatie paradisiaca in care visam sa ajung de ani de zile.

Dupa un zbor de 4 ore si jumatate pana in Doha, inca unul de 4 ore si 20 de minute pana in Male si un alt zbor de o ora pana in insula Koddhoo, am ajuns aici:

Sunt coplesita de frumusete si am o stare de gratitudine continua ce ma face din cand in cand sa izbucnesc intr-un ras-o/plans.

Incerc sa ma acomodez, este prima zi, ma bucur, incerc sa cupring cat mai mult prin simturi insa frumusetea naturii este infinita.

Am zis ca nu voi pune mana in primele trei zile pe aparat sau laptop. Vreau sa fiu prezenta. Insa am o stare plina de gratie si vreau sa va transmit si voua. Am facut cateva poze si va scriu aceste cuvinte.

Doresc sa va trimit frumusete, gratitudine si inspiratie, pentru ca visele frumoase devin realitate. Frumusetea este aici pentru a fi descoperita si experimentata.

Am auzit o teorie acum 8 ani de zile intr-un centru spiritual din Italia, cum ca Maldive este locul din care a pornit creatia, un punct din care gratia materializarii acestei planete superbe a inceput. Pare o idee nebuna, insa eu acum, de aici, o cred.

Va voi scrie, voi filma si voi face multe poze. Incerc sa surprind cat mai mult magia acestui loc pentru mine dar si pentru voi.

Pana la urmatorul articol, incerc sa va trimit cat mai multa inspiratie, visare si frumusete prin celalalte canale de socializare.

Sunt foarte activa pe Instagram si acolo puteti vedea story-ul cu filmari live.

Postez de asemenea poze si pe pagina de Facebook.

Pana la urmatorul articol si video pe Youtube as vrea sa filmez un Live pe Instagram dar am nevoie de ajutorul vostru. Trimiteti-mi va rog printr-un comentariu la acest articol sau pe orice postare cu Maldive de pe Fb sau Insta, o intrebare legata de calatorii sau despre dezvoltare personala, la care vreti sa va raspund.

Asadar, visati, traiti, experimentati, pentru ca magia exista, atat in noi cat si in frumusetea acestei planete, nu cred ca avem nevoie de alte dovezi!

Cu drag

Padmakshi

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English