Loading

5 Daruri Feminine Pe Care Uitam Sa Le Folosim | Arta Seductiei

Subscribe for more inspiration

to our newsletter

5 Daruri Feminine Pe Care Uitam Sa Le Folosim | Arta Seductiei

5 Arme ale feminitatii pe care uitam sa le folosim

Feminitatea este un dar extraordinar de care nu ne bucuram indeajuns. In zilele noastre, incercam sa devenim egale barbatilor, sa ne reluam drepturile si puterea, dar incercam sa facem asta comporandu-ne noi insine ca niste barbati. De ce sa facem asa cand atat noi cat si barbatii suntem atat de diferiti si complementari in acelasi timp. Noi suntem legatura dintre cer si pamant iar barbatii sunt cei care ne incanta si protejeaza in aceasta realitate materiala. Dragelor, dar de ce uitam de atuurile, de “armele” noastre secrete pe care le putem folosi cu maiestrie.  In vechile timpuri, femeile starneau razboaie, la propriu si la figurat, dar nu printr-o lupta directa cu barbatul, ci printr-un joc de seductie, prin frumusete si gratie. Haideti sa ne reamintim de cele mai frumoase calitati ale feminitatii si sa le folosim pentru a fi regine in propria noastra realitate. Si sunt sigura ca barbatii nu s-ar supara deloc daca noi ne-am simti si comporta asa 😛 Pentru ca ne putem bucura imperuna de minunata arta a seductiei. . .

  1. Atitudinea

Poate ce mai importanta dintre toate, atitudinea face totul. Stiu ca suna ca un cliseu si ca poate ati auzit asta de multe ori, dar atitudinea este starea noastra interioara ce ne face face atractive pentru persoanele din jur. Cum facem sa ne imbunatatim atitudinea? Totul vine din interior, in special din iubirea de sine. Tips and tricks? Fraze motivationale repetate mental ori de cate ori simtiti ca nivelul increderii de sine scade. “ Esti o femeie deosebit de frumoasa, desteapta si fascinanta si oricine este extraordinar de norocos sa te cunoasca.”

 

  1. Privirea

Privirea unei persoane poate spune atat de multe, ii puteti povesti atat de multe despre sufletul vostru, fara ca macar sa scoateti un cuvant. Si stiti vorba aceea “ochii sunt oglinda sufletului”, ei bine, in momentul in care comunici prin privire, este ca si cum ai sari peste barierele si mastile persoanei din fata ta si comunici direct cu sufletul acesteia. Privirea poate fi intensa, jucausa, seducatoare sau de-a dreptul penetranta. Arata-i complexitatea sufletului prin privirea ta, arata-i cele mai adanci dorinte ale tale fara a folosi cuvinte, iar daca el nu intelege, inseamna ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda.

 

  1. Zambetul

Zambetul cucereste, fara dar si poate, el cucereste inimi prin sinceritatea si frumusetea sa. Ne indragostim de un zambet senin, ne indragostim de frumusetea unei persoane atunci cand zambeste, sau poate ne indragostim de starea pe care ne-o da faptul ca am facut-o sa zambeasca. Zambetul inseamna fericire, iar fericirea este pana la urma telul nostru in aceasta viata. Un zambet este doar o licarire dintr-un potential imens de a fi fericiti si de a darui fericire celor din jurul nostru.

 

  1. Sarmul

Sarmul inseamna mai mult sau mai putin capacitatea noastra de a folosi acele “arme” mentionate anterior. Sarmul este energia pe care o emanam in momentul in care dorim sa fim seducatoare, iar aceasta energie este simtita instant de cel caruia ii este adresata.

Sarmul este magia feminina pe care o folosim atunci cand dorim sa cucerim, este un joc de sah in care pionii sunt doar doi, regele si regina.

 

  1. Misterul

Misterul este cel ce intretine interesul obtinut prin sarm. Misterul este cel ce fascineaza, este cel ce creeaza povestea si pune in functiune magia. Barbatii sunt atrasi de mister, ei sunt exploratori, de aceea trebuie sa descopere treptat, treptat, capitole din sufletul unei femei. Vor ramane marcati de acea femeie ce le va revela o poveste cat mai complexa si interesanta. Nu le asterneti totul pe o tava de argint, pastrati arome si esente pentru momente speciale.

 

Fascinati! Fascinati prin miscari, priviri, zambete si idei, prin vorbe dulci si gratie. Fiti zeite, zane, curtezane, regine, printese, orice simtiti ca va ajuta sa treziti in voi arta seductiei. 

 

Cu drag,

Padmakshi

Padmakshi

Padmakshi

I believe in a perfect life, a magical life, searching and finding beauty and energy in everything around

LEAVE A COMMENT

English